» » » Heti Horoszkóp Érvényes: 2015. október 5. – 2015. október 11. 41. hét

Heti Horoszkóp
Érvényes: 
2015. október 5. – 2015. október 11.
41. hét





KOS (március 21. - április 20.) 41. heti horoszkóp


Itt az ideje, hogy kibeszéld magadból azt, ami foglalkozat, ami benned lezajlik. Ezek nélkül nem vagy képes tovább lépni. Utadon jelenleg éppen abba az irányba kell fordulnod, amitől eddig elzárkóztál. Sose keseredj el, rövidesen meg fog érkezni az új érzelmek ideje! Addig is keress magadnak egy bizalmas barátot, aki meghallgat téged, s elmondja az ő nézőpontját mutató véleményét. Egészség: a következő napokban érzékenyebbek lesznek az ízületeid, görcsöl az epéd, amit nem foghatsz már az időjárásra. Ideje volna egy alaposabb kivizsgálásnak.

Heti szerencseszíne: türkiz

Kedvező napja: csütörtök


BIKA (április 21. - május 20.) 41. heti horoszkóp


Belsőleg megkeményedtél, páncélt vettél magadra, így senki sem férkőzhet a lelked közvetlen közelébe. Olyan, mintha egy magas hegycsúcsra, vagy a magány erődítményébe húzódtál volna vissza. Hamarosan kénytelen leszel kimozdulni, s az út eredményeként megérted, hogy objektív sors működik feletted. Egészség: horoszkópod azt mutatja, hogy elegendő alvás mellett elengedhetetlen minél több vitamint enned, de ne tabletták, hanem gyümölcsök és zöldségek formájában!

Heti szerencseszíne: téglavörös

Kedvező napja: vasárnap


IKREK (május 21. - június 21.) 41. heti horoszkóp


A te utad most azt jelöli, hogy meg kell ismerned valójában önmagadat, identitásodat, igazi énedet kifejezni. Akkor is, ha a többiek emiatt megbántva érezhetik magukat. Az erő, az életteliség, amelyeket talán a napokban nélkülözöl, nemsokára visszatérnek hozzád! Egészség: attól függően, hogy milyen korú vagy, előjöhetnek régi betegségeid. Tudnod kell, hogy ez nem büntetés. Inkább figyelmeztetés, hogy ne hanyagold el önmagad, tanácsos a dolgok végére járni.

Heti szerencseszíne: halványzöld

Kedvező napja: hétfő


RÁK (június 22. - július 22.) 41. heti horoszkóp


Keresd meg, fedezd fel, hogy melyik szerep-személyiséged süllyedt az alvilág mocsarába, hogy onnan vesse ki hálóját valakire. Ezt az élősködő lényt kell felismerned, különben olyan köteléket alakít ki, melyek fogva tartják valódi énedet. Egészség: a Szaturnusz mozgását vizsgálva az látszik, hogy ha betegeskedtél, de lassacskán egyre jobban leszel. Csak ne bízd el magad, és ne hagyd abba az előírt gyógyszerek szedését! Van egy időszak, amikor úgy látszik, már minden kóser. Nos, innen lehet nagyot puffanni. Hallgass a szakemberre!

Heti szerencseszíne: bíbor

Kedvező napja: péntek


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) 41. heti horoszkóp


Egy rész meghalt benned. Ez azt jelenti, hogy valaki máshoz kötötted magad. Szemedben ő a tettes, te feltehetően az áldozatának érzed magad. Azt hitted feltölt élettel, részesülni akartál az ő energiáiból, de közben ő szívott, szív le téged alaposan. Itt az ideje elgondolkodni a jövőbeli dolgokon! Egészség: az elkövetkező napokban az emésztéseddel adódhatnak gondjaid. Vegyél komolyan minden kis jelet: puffadást, hasmenést, székrekedést, s derítsd ki az okát! Ily módon megelőzhető a baj.

Heti szerencseszíne: mustársárga

Kedvező napja: szerda


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) 41. heti horoszkóp


Ez idő tájt meg kell tanulnod lemondani a versengésről és a harcról. A te dolgod az, hogy teljesen egyedül találj rá láthatatlan utadra, anélkül, hogy mások megerősítését várnád. Ne félj, ösztöneid nem hagynak cserben, mutatják a helyes irányt! Egészség: nem minden betegség, ami most veled történik, és a szervezetedben zajlik. Java részük a kimerültség számlájára írható. Az ellenszer mindössze annyi, hogy este korán feküdj le, és hétvégén is pihenj minél többet!

Heti szerencseszíne: hamuszürke

Kedvező napja: szombat


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) 41. heti horoszkóp


Két ösvényen kell haladnod párhuzamosan. Bal oldali utad még a tanulóé, a jobb oldali azonban már a tanáré. Mind a 2 azonos mértékben és egyidejűleg hozzátartozik mostani fejlődésedhez. Amíg nem térsz le egyik ösvényről sem a másik javára, addig energiáid jó mederben haladnak tovább. Egészség: mielőtt beleszeretnél egy elképezetően jónak tűnő, agyon reklámozott, „Mindenre hatásos” tablettába, járj utána alaposan, hogy mik is az összetevők! A negatív meglepetés holtbiztos.

Heti szerencseszíne: tengerkék

Kedvező napja: vasárnap


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) 41. heti horoszkóp


A változások korát éled át. Életedben semmi sem marad úgy, ahogyan régen volt. Utad egy elmúlási folyamaton vezet át, amiből csak akkor tudsz főnixmadárként kiemelkedni a hamuból, ha megvan a bátorságod a régi dolgok feladására. Igazán nehéznek tűnik, de valójában nem lehetetlen. Egészség: amennyiben halogatsz valamiféle orvosi vizsgálatot, nem teszed bölcsen. Egyre inkább szorít az idő, nem kerülheted el. Ne várd meg, amíg azonnali beavatkozásra lesz szükség!

Heti szerencseszíne: barna

Kedvező napja: csütörtök


NYILAS (november 23. - december 21.) 41. heti horoszkóp


Alapos vallatásnak leszel kitéve, lehetséges, hogy nem is átvitt értelemben. Nincs kizárva, hogy esetleg még perbe is fognak. A sors erővel akarja kipréselni belőled az igazságot. Nem a bűnösségről vagy ártatlanságról van itt szó, bármennyire is ennek tűnik első ránézésre. Egészség: ettől a héttől kezdődően még egy jó darabig a hormon háztartásodra kell ügyelned. Kortól függ, hogy ez pontosan mit jelent. Tájékozódj, és ha szükséges, keress orvosi - és ezzel párhuzamban alternatív - megoldásokat!

Heti szerencseszíne: smaragd

Kedvező napja: hétfő


BAK (december 23. - január 20.) 41. heti horoszkóp


Jelen pillanatban nem állsz készen arra, hogy a másik által eléd tartott tükörbe nézz, és azt, amit ott látni fogsz, sajátodnak ismerd fel. Az utad most abból áll, hogy meg kell tanulnod értelmezni magadat abban a bizonyos másik tükörben. Ez lehet mindenféle pozitív változás kiindulópontja. Egészség: az őszi időszak kezdetén, vagyis napjainkban, nagyszerű formában leszel. Tudniillik 2 bolygó is energizál téged egyszerre: a Nap és a Mars. Ilyenkor minden komolyabb fertőzés simán lepattan rólad.

Heti szerencseszíne: drapp

Kedvező napja: kedd


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) 41. heti horoszkóp


Nem szabad elfeledni: az embernek nem csupán szelleme, teste is van! Túl hosszú ideig nem akartál foglalkozni ezzel, így lehet, hogy apránként kiszáradsz. Törődj a testeddel, a szexualitásoddal, mert ez nincs rendben nálad. Keresd meg az okot, hogy mivel is gátolod! Érzelmi ügyekben ne folyton másban keresd a hibát. Ideje volna egy alapos önvizsgálatot tartani, miért alakul így a kapcsolatod! Egészség: bizonyos apró jeleket észlelsz, de nem akarsz tudomást venni róluk. Az ilyenfajta struccpolitikának általában rossz vége szokott lenni.

Heti szerencseszíne: jáde

Kedvező napja: péntek


HALAK (február 20. - március 20.) 41. heti horoszkóp


Az alvilág istene olyan mesterien elbájol, hogy képtelen vagy különbséget tenni kép és természetes forma között. Olyan ez, mint egy mentális vírus, ami benned élősködik. Aminek olyan hosszú a lappangási ideje, hogy már nem is emlékszel, mikor és hol fertőzhetett meg. Egészség: az elkövetkező napokban a meghűlések és / vagy a fertőzések jelentik a veszélyforrást. A megelőzés roppant egyszerű: az időjárásnak megfelelő öltözet, társítva a szükséges higiéniai óvintézkedésekkel.

Heti szerencseszíne: zafír

Kedvező napja: szombat


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply