» » » Heti Horoszkóp Érvényes: 2015. október 12. – 2015. október 18. 42. hét

Heti Horoszkóp
Érvényes: 
2015. október 12. – 2015. október 18.
42. hét





KOS (március 21. - április 20.) 42. heti horoszkóp


Ez a hét nem az óriási változások hete lesz. Munkában legtöbbjüknél minden marad a régi kerékvágásban. Sajna a fizetés is. Ha viszont nincs jelenleg munkája, most kedvezőek a csillagok konstellációja, hogy találjon egy olyat, amilyet már régóta szeretne. Kedvesével, ha eddig a szex kötötte össze, kapcsolatukban most végre már helyet kapnak az érzelmek. Hogyha Ön szülő, akkor igazán üdvös lenne, hogy gyermekének meséljen a nagyszülőkről, régi emberek régi történeteiről.

Heti szerencseszíne: ezüst

Kedvező napja: hétfő


BIKA (április 21. - május 20.) 42. heti horoszkóp


Ha házastársa esetleg többet költ, ne feddje meg! Igazából azért, mert az ő várható anyagi gyarapodása révén Ön is bátrabban tervezgethet. Tekintse eme kiadásokat a jövő beruházásainak! Ezen a héten lelkileg és fizikailag is érzékenyebb lesz az megszokottnál. Ebből fakadóan könnyebben elkaphat mindenféle nyavalyát. Lelki vonalon akármilyen nevetséges apróságon felkaphatja a vizet, vagyis elég gyorsan megsértődhet.

Heti szerencseszíne: bordó

Kedvező napja: csütörtök


IKREK (május 21. - június 21.) 42. heti horoszkóp


Házasságon kívüli kapcsolata miatt eléggé sokat kockáztat. Nem kizárt, hogy hamarosan, kiteszik otthonról a szűrét. A továbbiakban, ha ez így lenne, élete párja be fog keményíteni a gyerekek láthatásában is. Szóval tanácsos lenne minden lépését komolyan átgondolni. Munkahelyével kapcsolatosan mindössze egy figyelmeztetés: ne feledje, hogy oda dolgozni jár, nem pedig barátkozni, pletykálni és bájcsevegni!

Heti szerencseszíne: égkék

Kedvező napja: péntek


RÁK (június 22. - július 22.) 42. heti horoszkóp


Egy nem túl közeli baráttól olyan ajándékot kaphat, amelyet nem tud, de szerencsére nem is szükséges viszonoznia. Ritka alkalom az ilyen, becsülje meg! Érzéke a dolgok időzítéséhez ezen a héten egyedülálló, mindent a legalkalmasabb időben mond, vagy tesz. A szakmájában elért siker elégedetté teszi, jókedve másokra is átragad. Szomszédjával vitás kérdésekben egyezségre juthat. Aki pedig önt alaptalanul rágalmazta, feljelentette, az a sors törvénye szerint rövidesen meglakol.

Heti szerencseszíne: narancsvörös

Kedvező napja: kedd



OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) 42. heti horoszkóp


Elérkezett az idő, hogy fontossági sorrendet állítson fel a dolgaiban. Ha a munkája vagy a barátok háttérbe szorítják magánéletét, felkészülhet arra, hogy a párja más felé fordul. És bizony vannak jó páran, akik társát szívesen lecsapnák kezéről. Biztos, hogy szívesen ismerkedne a magány érzésével? Azzal, hogy minden éjszaka, minden kocsiajtó csapódására felrezzen, hogy hátha ő jött vissza? Ugye erre kézenfekvő a válasz?

Heti szerencseszíne: nap sárga

Kedvező napja: csütörtök


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) 42. heti horoszkóp


Ha úgy alakul, hogy vizsgáznia kell, vagy tudásáról számot adni, ne bízzon csupán a szerencséjében, rendesen készüljön is fel! A most elért jó eredmény rövidesen pozitív fordulatot hoz anyagi helyzetében. A Szűz, aki évek óta küzd kedvese beteges féltékenységével, gondolkozzon el azon, hogy érdemes-e ezt a kapcsolatot így folytatni. Vagy jobb lenne váltani, mielőtt testileg - lelkileg rámegy. Abból az alapigazságból induljon ki, hogy „kutyából nem lesz szalonna”!

Heti szerencseszíne: fekete

Kedvező napja: szombat


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) 42. heti horoszkóp


Ha üzletről, munkáról van szó, ismeretségi körére nem számíthat olyan biztosan, mint ahogy eddig hitte. Ennek azonban oka is van: az utóbbi időben tervei, elhatározásai eléggé nélkülözték a logikát. Szerelemben, hogyha védekező álláspontra helyezkedik, megszűnik a kommunikáció, ez majd megakadályozza, hogy megoldják a gondjaikat. Ha még egyedül van? Járjon el olyan helyekre, ahol vonzó, és szellemes emberekkel találkozhat! Nem szabad feladnia!

Heti szerencseszíne: olajzöld

Kedvező napja: szerda


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) 42. heti horoszkóp


Munkahelyén rosszallásban lesz része, amikor szabadulni szeretne bizonyos nem kedvére való tennivalóktól. Megeshet, hogy most sem volt elég körültekintő munkahelye kiválasztásánál? Vagy újból elfelejtette az előzetes kalkulációt? Működő párkapcsolatában, hogy elkerülje a konfliktusokat, ígérje meg, hogy mindig felhívja kedvesét, ha túl sokáig időzik valahol! Nincs is annál rosszabb, mint amikor valaki köddé válik, nem tudni mikor, kivel, merre jár.

Heti szerencseszíne: tengerkék

Kedvező napja: hétfő


NYILAS (november 23. - december 21.) 42. heti horoszkóp


Ezekben a napokban akadályokkal, számos értelmetlennek tűnő vitahelyzettel kell szembenéznie. Amíg nem köszönt be az új holdállás, igazán nehézkes, lelkileg megterhelő napok várnak önre. Irigyei, rosszakarói kihasználhatják ideiglenes gyengeségét, de néhány nap és teljes erővel visszavághat nekik. Karrierje váratlanul fellendül, ötleteivel másokat is elkápráztat.

Heti szerencseszíne: szürke

Kedvező napja: szombat


BAK (december 23. - január 20.) 42. heti horoszkóp


Váratlanul felébred Csipkerózsika álmából, visszatér a valóság kissé sivár talajára. Ezért cserébe pár dolgot tisztán fog látni, és az álarcot viselő emberek sem tudják ezt követően csak úgy megvezetni. Miután a háta mögött hagyta az energiavámpír szerzeteket, s feltöltődik, akár valami új dologba is gyorsan belevághat! Tanulásra, továbbképzésre, kreatív ötletek megvalósítására nagyon ideális ez a hét, csak az ég szerelmére, kezdjen is bele!

Heti szerencseszíne: bézs

Kedvező napja: vasárnap


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) 42. heti horoszkóp


Rosszul tervezte meg a kiadásokat, így előfordulhat, hogy most kölcsönre szorul. Barátaira mindig számíthat, de a jövőre nézve tanácsos megszívlelni a mondást: „addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!” Hallgassa meg, majd gondolja át ismerősei tanácsát, nem akarnak ők rosszat! Papírügyek intézésében megfontoltnak kell lenni, mert jöhetnek bonyolult helyzetek, amikor elkélne egy hozzáértő szakember segítsége.

Heti szerencseszíne: tört fehér

Kedvező napja: kedd


HALAK (február 20. - március 20.) 42. heti horoszkóp


Szerelmi élete tele van gondokkal. E téren is űzi a sikert, de fura módon, minden a visszájára fordul. Aki társra vágyik, elsőként hozza rendbe a saját lelkivilágát! Ha kell, szakértő segítségét igénybe véve tegye túl magát a múlt történésein! Azután jöhet a külső ápoltság, a vonzó megjelenés, és csak ezt követően keressen társat! Túl sokat töpreng az anyagiakon, mivel szeretné rendbe hozni lakását, autóját. Egy darab papír és ceruza a segítségére lehet!

Heti szerencseszíne: borostyán sárga

Kedvező napja: péntek


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply