» » » Heti Horoszkóp Érvényes: 2015. november 2. – 2015. november 8. 45. hét

Heti Horoszkóp
Érvényes: 
2015. november 2. – 2015. november 8.
45. hét





KOS (március 21. - április 20.) 45. heti horoszkóp


A hét folyamán megérzései által lényeges, bár nem igazán kellemes felismerések birtokába juthat. Érthető, hogy nem esik jól, mindazonáltal annak a kockázata is fennáll, hogy a valóság elhárítása tévútra vezetheti. Szervezete a szokásosnál érzékenyebben reagál a különféle kémiai hatásokra, ezért alkoholt lehetőleg semmilyen formában ne vegyen magához! Legyen óvatos, pénzügyi döntéseit halassza most inkább el, értékeire pedig vigyázzon!

Heti szerencseszíne: bordó

Kedvező napja: péntek

Híres kos csillagjegyű: Mariah Carey


BIKA (április 21. - május 20.) 45. heti horoszkóp


Már napok óta bal lábbal kel fel, nehezen találja a helyét. Ha egy szerelmi háromszög szereplője, nem csupán azért érzi rosszul magát, mert a szereposztás bántja hiúságát, hanem mert kiderülhet a titka is. További bosszúságot eredményez, hogy a káprázatos távlatok helyett egészen hétköznapi dolgokkal kell foglalkoznia. Sajnálatos módon, ebbe a mindent tudó barátok, szomszédok piszkálódása is beletartozik. Legyen kitartó, semmi sem tart örökké, a bajok áradata sem!

Heti szerencseszíne: koromfekete

Kedvező napja: vasárnap

Híres bika csillagjegyű: George Clooney


IKREK (május 21. - június 21.) 45. heti horoszkóp


Igazán idegesíti, hogy újfent szakmai zsákutcába került. Próbáljon lehiggadni, legalább 1 hétig jegelje a témát, hiszen Ön is tudja, most semmi fontosat nem intézhet! Nyíljon meg inkább környezetének, tartson szerelmével, barátaival, foglalkozzon hobbijával, alkosson! Ne fossza meg magát rossz kedve miatt az élet apró örömeitől! A politikai ügyeket azonban lehetőleg nagy ívben kerülje, ellenkező esetben komoly frusztrációk érhetik!

Heti szerencseszíne: ezüst

Kedvező napja: szerda

Híres ikrek csillagjegyű: Paul McCartney


RÁK (június 22. - július 22.) 45. heti horoszkóp


Ha túlzásba vitte a szórakozást, egy kicsit kimerülten, másnaposan ébred. Akármekkora is a kísértés, ne tegyen rá még egy lapáttal, mivel akár meg is betegedhet! Tartózkodjon a túlságosan nehéz, túl cukros, vagy túl zsíros fogásoktól is! Egy gyümölcsnap, szauna, masszázs, némi testedzés segítene visszaszerezni régi formáját. Fontos: keressen önnek megfelelő vidámságforrást! Egy jó nagy nevetés csodákat tud tenni.

Heti szerencseszíne: rózsaszín

Kedvező napja: hétfő

Híres rák csillagjegyű: Forest Whitaker


OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) 45. heti horoszkóp


Mostanság kedélye eléggé borongós, nem szívesen foglalkozik az élet - halál nagy kérdéseivel, amelyek Halottak Napja kapcsán felmerülnek. Szűkebb környezetével nehezen tud közös nevezőre jutni. Szomszédjaival még olyan apró dolgokon is képes összeveszni, mint a fűszerezési, ételízesítési szokások, öltözködési hagyományok. Vesse be abszurd humorát: így eláshatják a csatabárdot! Az se baj, ha ön-ironikusan egy kicsit bolondot csinál saját magából, hadd örüljenek a cimborák.

Heti szerencseszíne: citromsárga

Kedvező napja: szombat

Híres oroszlán csillagjegyű: Dustin Hoffman


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) 45. heti horoszkóp


Alaposan kiköltekezett az elmúlt napokban és most pedig az ünnep alatt, gondosan be kell osztania tartalékait. Igazán rosszul viseli, hogy emiatt éppen a tervbe vett programokról kell lemondania. Egy kisebb baráti kölcsön komoly segítséget jelenthet, de ne feledje, az adósságot majd vissza is kell adnia! Otthon most értékesen töltheti idejét. A jó közérzet érdekében gondozza lelkét, meditáljon, nézzen meg egy régi, érzelmes filmet!

Heti szerencseszíne: rozsdabarna

Kedvező napja: csütörtök

Híres szűz csillagjegyű: Beyonce


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) 45. heti horoszkóp


A munkahelyén, hivatása területén zajló változások annyira foglalkoztatják, hogy még hétvégén is csak ezekre összpontosítana. Partnere viszont zokon veheti, ha már megint nem mennek társaságba, ezért rendesen összekülönbözhetnek. Egyéb bosszúságot is okozhat pár kellemetlen pletyka, amelyek pont a szakmájában okozhatnak kárt. Kellemetlen, de ne feledje a mondást: „A kutyaugatás nem hallatszik az égig.”

Heti szerencseszíne: méregzöld

Kedvező napja: péntek

Híres mérleg csillagjegyű: Gwyneth Paltrow


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) 45. heti horoszkóp


Alaposan kedvét szegi, hogy a hűvös idő, vagy családi programok miatt a 4 fal közé kényszerül. Hiába, ön az a típus, aki a reflektorfényben, rajongóitól körülvéve érzi jól magát. Habár vendégszerető, ezzel együtt a következő napok látogatói több bosszúságot okoznak, mint örömöt. Egyetlen előnyét érezheti: ha nem hárítja az elhunyt hozzátartozókról folytatott beszélgetéseket, régi, szinte már megkövesedett sérelmeit oldhatja fel.

Heti szerencseszíne: bíbor

Kedvező napja: kedd

Híres skorpió csillagjegyű: Jodie Foster


NYILAS (november 23. - december 21.) 45. heti horoszkóp


A Halottak napi családi találkozások nem túl kellemes kérdéseket hozhatnak felszínre: pl. örökséggel, hagyatékkal kapcsolatosakat. Sajnos léteznek olyan elvetemült, kapzsi emberek, akik nem ismernek sem istent, sem embert, minden gondolatuk a harácsolás körül forog. Az is elképzelhető, hogy tágabb értelemben töpreng el ezeken a témákon: „karmikus” adósságok, megoldatlan életfeladat kérdései foglalkoztatják. Gondolja csak át ezeket a kérdéseket – így valódi rendeltetésére is ráérezhet!

Heti szerencseszíne: óceán kék

Kedvező napja: hétfő

Híres nyilas csillagjegyű: Milla Jovovich


BAK (december 23. - január 20.) 45. heti horoszkóp


Amennyiben túlzásba vitte a nyüzsgést, reprezentálást, mára gyaníthatóan teljesen kimerítette magát. Talán még meg is betegedett. Szervezete azt óhajtja, hogy csökkentse minimumra a külső ingereket. Ha teheti, kapcsolja ki telefonját, halassza el levelei megválaszolását, és inkább saját igényeire figyeljen! Egy jó masszázs csodákra képes. Ne sajnálja az erre fordított időt és pénzt, bőségesen megtérül majd.

Heti szerencseszíne: narancsvörös

Kedvező napja: szombat

Híres bak csillagjegyű: Rowan Atkinson


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) 45. heti horoszkóp


Elég nagy kavarodás van ön körül, valahogy mégis sikerül megállnia a helyét a nagy zűrzavarban. Sőt, talán ön az egyetlen szilárd pont, akire a többiek támaszkodni akarnak. Erősítse testét - lelkét, ha bírni szándékozik! Annál is inkább, mert egyre több a szándékosan elbutított ember, akiknek nincs egy önálló gondolatuk. Azt várják, hogy kötőféken vezesse őket a hatalom. Legyen ön egy hiteles tájékozódási pont, amely nem vezeti őket a tévútra!

Heti szerencseszíne: halványszürke

Kedvező napja: csütörtök

Híres vízöntő csillagjegyű: Geena Davis


HALAK (február 20. - március 20.) 45. heti horoszkóp


Nem bölcs dolog a 4 fal közé zárkóznia partnerével, mivel ily módon sorra kerülhetnek a felszínre a különböző konfliktusokat okozó családi problémák. Kimerítő, parttalan veszekedés lehet az eredménye. Segítség lehet egy hosszú, őszi gyalogtúra, a társas kapcsolatok ápolása, gyertyagyújtás a temetőben. Mindez egészségesebb mederbe tereli a feszültséget, s valahol a megoldás is feldereng majd. Jövés - menés közben rég nem látott barátokkal is összefuthat. Fontos: Semmi esetre sem szabad féltékenynek lennie!

Heti szerencseszíne: khaki

Kedvező napja: szerda

Híres halak csillagjegyű: Liza Minelli


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply