» » » Visszatér a képernyőre a Gálvölgyi Show

Forrás: youtube.com


Több éves kihagyás után Gálvölgyi János és TV műsor paródiái visszatérnek az RTL Klub képernyőjére egy speciális különkiadással.

Szeptember 5-én egy speciális különkiadással tér vissza a TV képernyőre a Gálvölgyi Show. A már emblematikussá vált „Gyúrunk vazze!” és a reklámparódiák koronázatlan királya jó szokásához híven az RTL Klub sikerműsorait sem kíméli majd a műsorban.









“Ez a közel 1 órás Gálvölgyi Show műsorparódiákból, karakterparódiákból és reklámparódiákból áll majd. Találkozhatunk a kereskedelmi csatornák ezoterikus jósnőivel csakúgy, mint a híradókkal. A Barátok közt paródia egyik érdekessége Magdi anyus "feltámadása". Az anyacsatorna repertoárjából a XXI. század is Gálvölgyi keserédes céltáblájára kerül X. század címen. A műsorfolyamot rendre megszakítják majd reklámparódiák, amelyek jellemzően a nézők kedvencei” – mondta el Ónodi György a Gálvölgyi show és a Heti Hetes főszerkesztője. 

Gálvölgyi János nagy örömmel vágott bele a különkiadás elkészítésének és bízik abban, hogy a nézők is felhőtlenül szórakoznak majd a közel 1 órás műsoron. „Kevés olyan dolog van, amin jókat tudnak az emberek nevetni, a Gálvölgyi Show olyan, amin lehet” – fűzte hozzá Gálvölgyi János, akinek show-ját szeptember 5-én, 20:00-kor láthatják majd az RTL Klub nézői.















«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply