» » » Teljesült a halálos beteg bernáthegyi utolsó kívánsága - Videó

Illusztráció! Kép: wikipedia.org


Sophia szinte bolondul a hóért, ezért a gazdája megszervezte, hogy élete utolsó napján, még egyszer utoljára játszhasson benne. Méghozzá most a nyár közepén.

„Nagyjából 2 hónapja tudtuk meg, hogy Sophia-nak előrehaladott csontrákja van" – idézi a Mashable című portál a bernáthegyi gazdáját. Alyson Page hozzáfűzte, az állatorvos figyelmeztette őket, hogy kedvencüknek nincs már sok ideje hátra, ezért töprengeni kezdett azon, hogyan tehetné emlékezetessé Sophia utolsó napját.

„Sophia egész életében odavolt a hóért, így az, hogy valami hasonlóval lepem meg, már a legelső pillanatban 100 % volt" – mondja a lány, aki szerette volna, ha kedvence érzi, mennyire különleges helyet foglal el gazdája szívében. „Pár nap kutatás után ráakadtam egy manchesteri, fedett sípályára, és mivel jól nézett ki a hely, megkérdeztem a tulajt, beengednék-e a kutyámat az utolsó napján."





Alyson szerencsére pozitív választ kapott, pont 1 nappal azelőtt, hogy elaltatni vitte volna kedvencét. „Az utóbbi 2 hétben Sophiát látszólag már semmi sem érdekelte, ezért volt különösen megható, ahogyan a hóba érve játszani kezdett."

„Örülök, hogy Sophie utolsó napja ilyen nagyszerűen sikerült. Fölösleges – és nem is tudom – szavakba önteni, hogy mennyire hiányozni fog" – tette hozzá.














«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply