» » » Nem csak a halakat, rajongók ezreit is behálózza szexi horgásznő - Videó

Forrás: instagram24.com


Bikinis fotóit nézegetve, ez egyáltalán nem meglepő.

Ha azt a szót hallja, hogy horgász, általában egy középkorú, vagy idősebb, kissé talán pocakos, sörimádó férfi jut az ember eszébe Akkor, íme valaki, aki segíthet mindörökre leszámolni ezzel a sztereotípiával.

Forrás: facebook.com


Az egyik legnépszerűbb horgász az interneten egy dögös szőke nő, a 26 éves floridai Darcie Arahill. A hölgyért nem csak bikinis fényképei miatt rajonganak az emberek, hanem a tehetsége miatt is. Ilyen, pl. amikor megakaszt egy 2,5 m-es bikacápát:







Dracie-nek momentán van egy irodai állása is, de a leghőbb vágya, hogy profi horgász legyen belőle, aki képes megélni abból, amit imád csinálni – írja a Mirror. Erre pedig minden esélye meg is van, tekintettel arra, hogy az Instagram-on közel 50.00 követője van, de a Facebook profilja és a Youtube csatornája is eléggé közvedvelt.

„Az emberek jellemzően ledöbbenek, amikor meglátnak, amint bikiniben, egy 2 m-es tonhallal pózolok. Általában férfimunkának tartják a horgászatot és engem ez mindig is nagyon ösztökélt arra, hogy megmutassam: a lányok is meg tudják csinálni. Semmit sem szeretek jobban, mint egy valóban nagy zsákmánnyal küzdeni” – jelentette ki Dracie, aki nem csak kifogja a halat, ha kell, megpucolja, illetve fel is dolgozza.














«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply