» » » Mel Gibson ismét dühbe gurult

Forrás: https://www.flickr.com/photos/doctorcliff/9093950369


Magán kívül üvöltözött egy női fotóssal, Kristi Miller-rel az Oscar-díjas Mel Gibson egy ausztráliai mozi előtt, később pedig lökdösni is kezdte a nőt - írják ausztrál lapok. A reggeli Guardian-ben viszont a színész sajtósa azt nyilatkozta, hogy az egészből egy szó sem igaz.

Miller mindazonáltal azt mondta a Daily Telegraph című lapnak, amelyiknek a fényképeket is készítette, hogy készített pár fotót Gibsonról és barátnőjéről, amikor kiléptek egy moziból Sydney belvárosában, majd amikor megfordult, hogy elhagyja a helyszínt, a színész igen durván hátba vágta. Miller szerint ennél több is történt, Gibson ugyanis üvöltözött, szembe köpte és kutyának nevezte őt, aki nem is ember, valamint azt mondta, hogy biztosan a pokolra jut majd.

A színész sajtósa szerint viszont nem volt fizikai bántalmazás, a színész csak megkérte a hölgyet, hogy ne fotózzon, de az elengedte a füle mellett a kérést. Az esetet az ausztrál rendőrség is vizsgálja.






Gibson azért van jelenleg Ausztráliában, mert 8 év szünet után nemsokára itt kezdi el forgatni a Hacksaw Ridge című filmet.  A második világháborús dráma Desmond T. Doss pacifista orvosról szól, aki számtalan ember életét mentette meg. A mozi főszereplője Vince Vaughn lesz.

















«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply