» » » Magyar focistát így még nem ünnepeltek

Kép: en.wikipedia.org


Hivatalosan is bemutatták Dzsudzsák Balázst, aki már nagyon várja, hogy pályára léphessen a Bursaspor stadionjában. Vasárnap debütálhat.

Mint ismeretes, véget ért a Dzsudzsák Saga, a magyar válogatott labdarúgó Törökországba, a Bursaspor együtteséhez szerződött. Ezt hétfőn délután hivatalosan is bejelentették sajtótájékoztató keretén belül, a játékos alá is írta egy 4 évre szóló szerződést. Információk szerint évi 1.700.000 eurót keres majd, illetve a pályára lépések alkalmával további 5.000 euró jár neki.

„Salam Aleikum!” - köszöntötte muszlim szokás szerint Dzsudzsák a sajtótájékoztatón megjelenteket.

„Libabőrös vagyok, nagyon várom már, hogy bemutatkozhassak a csapat pályáján. Mindent bele fogok adni, hogy a legjobb képességeim szerint segítsem a Bursasport” - idézte a 3 Puan nevű török újság online kiadása Dzsudzsák Balázst. A sajtótájékoztatóra a csapat szurkolóinak egy csoportja is bejutott, ők hangosan éjjenezték a magyar sportolót.

A 28 éves focista a Dinamo Moszkvát hagyja el a törökországi klub kedvéért, az orosz csapatnál már csupán fél évre szólt a szerződése és mivel nem akart hosszabbítást, így nem is nagyon játszott már a szezonban. A Hertha érdeklődött érte elszántan, bár Dzsudzsák hétfőn azt nyilatkozta a Class FM-nek, hogy egy idő után úgy gondolta, rajta kívül csak Dárdai Pál szerette volna valóban, ha Berlinbe szerződik.





A török labdarúgó bajnokság éppen a hétvégén startolt, a Bursaspor egy idegenbeli vereséggel indított, a Trabzonspor otthonában kapott ki 1:0-ra. Legközelebb vasárnap, hazai környezetben lép pályára az együttes, a Gaziantepspor-t fogadják, azon a mérkőzésen debütálhat a magyar játékos.

Dzsudzsák Balázs a Nemzeti Sportnak küldött egy videofelvételt a sajtótájékoztatóról. Nem mindennapi hangulat volt:










«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply