» » » Közel 20 év után kibékült egymással Slash és Axl Rose

Forrás: commons.wikimedia.org


Bár a Guns 'n Roses még mindig aktív, de Axl Rose-on kívül már csupán beugró zenészek alkotják a bandát, akik közül a 2 gitáros, DJ Ashba és Ron Thal most júliusban hagyták ott a zenekart. Talán ez lehetett az a pont Axl Rose életében, amikor rájött arra, hogy lehet ez így már nem mehet tovább és ideje végre elásni a csatabárdot Slash-sel, akivel immár 2 évtizede nincsenek beszélő viszonyban. A svéd Aftonbladet készített riportot a legendás gitárossal, aki elismerte, hogy ténylegesen újra jó kapcsolatuk Axl Rose-zal és igazán örül annak, hogy az eddigi rossz érzéseket sikerült végre a hátuk mögött hagyni.

Slash ’96-ban lépett ki az együttesből, állítólag azóta nem is álltak szóba Axl Rose-zal, aki még 2012-ben is arról beszélt a Rolling Stone magazinnak, hogy az énekes utálja őt. Ilyenkor óhatatlanul előjönnek a pletykák egy lehetséges ős - Guns összehozásáról, de Slash ezt annyival elrendezte, hogy elég régóta nyúzzák ezzel, és nem nagyon tud erre mit mondani.





Ez a lépés azért is váratlan, mert amikor korábban a Guns 'n Roses eredeti felállását beválasztották a Rock ’n’ Roll halhatatlanjai közé, Axl Rose nem ment el a rendezvényre és nyílt levélben állt ki az akkori társai mellett, köztük a júliusban kilépett 2 gitárosért, valamint kijelentette, hogy nem akar az eredeti alapítókkal ismét összeállni.

Ennek ellenére Slash a beiktatáson azt mondta az riportereknek, hogy a szíve mélyén igen is vágyik rá, hogy egyszer újra együtt játszhasson az eredeti felállással és eredetileg is erre készült a rendezvényen. Axl Rose már csak Slash-sel volt kimondottan rossz viszonyban, szóval ismét elindulhatnak a pletykák.















«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply