» » » Hihetetlen gyorsasággal előkerült a Görögországban talált magyar jegygyűrű tulajdonosa

Fotó: Mick Fraser - Facebook


Hatalmasat futott az elmúlt napokban az interneten, egy Rodoszon talált jegygyűrű. Egy Mick Fraser nevű felhasználó rakott fel a Facebook-ra egy fényképet egy magyar jegygyűrűről, amit Lindosz-nál talált búvárkodás közben. Most úgy tűnik, előkerült a gyűrű gazdája.

A gyűrű tulajdonosának többet jelent, mint az arany maga. Képzeld csak el, hogy éreznéd magad, ha az esküvőd után nem sokkal elhagynád a jegygyűrűdet − írta a brit férfi Facebook-on, a posztját pedig több mint 12.000-en osztották meg. A rengeteg megosztás egyike Zoltán Facebook falán is megjelent, aki rögtön felismerte a 2008-ban elvesztett ékszert.





A gyűrű tulajdonosa már fel is vette a kapcsolatot a megtalálóval. Elmondása szerint 2008 augusztusában volt az esküvőjük, majd szeptemberben Görögországba, Rodoszra mentek nászútra. Az egyik nap fürdőzés közben leesett a gyűrű az ujjáról, mivel egy kissé nagy volt rá. Keresték egy ideig, de a víz alatt a homokban esélytelen volt megtalálni.

Erre 7 évvel később meglátták a Facebook-posztot a gyűrűről, és nem hittek a szemüknek. Egy ismerősük azonnal írt a megtalálónak, majd egy fényképet is küldtek neki, amin a 2 gyűrű együtt szerepel. Mick Fraser azóta ki is posztolta a falára, hogy 3 nap után sikeres volt a keresés és úgy fest, az ékszer visszakerül eredeti tulajdonosához. Kommentben pedig posztolta Zoltánék fényképét a gyűrűkről. A tulajdonosok címét már elkérte a férfi, tehát néhány napon belül megérkezhet a küldemény.













«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply