» » » Heti Horoszkóp Érvényes: 2015. augusztus 24. – 2015. augusztus 30.

Heti Horoszkóp
Érvényes: 
2015. augusztus 24. – 2015. augusztus 30.



KOS (március 21. - április 20.) Heti horoszkóp


Jelenleg igen sok rajongója lehet. Hallgasson az ösztöneire, és válassza ki közülük azt a bizonyos legmegfelelőbbet, lehetőleg a legjobbat! Egy közös utazás aztán remek alkalom lehet arra, hogy kiismerje a másikat. Zavaró helyzet, hogy hajlamos puffadással, bélproblémákkal járó megbetegedésre, epés dolgokra, s nem mellékesen ételallergiára. Munkájában ez a hét felkészülés legyen a szeptemberi változásokra, amelyek nem kis mértékben forgatják fel élete eddigi rendjét!

Heti szerencseszíne: ezüst

Kedvező napja: hétfő






BIKA (április 21. - május 20.) Heti horoszkóp


Ha szingli és szerelemre vágyik, az elkövetkező néhány nap sikeres lehet. De akkor is tenyerén hordozza szívügyekben Vénusz, ha valakivel együtt él. A hét eleje úgy általában feszültségek közepette fog telni. Hét közepétől viszont megnyugszanak a kedélyek. Hétvégére már az esthajnalcsillag a szerelem házában lép és ez a fiataloknál rengeteg randevúzási lehetőséggel kecsegtet. Családosoknál inkább a gyermekekkel való foglalatosság kap nagyobb teret, beleértve az iskolakezdést is. Ennek anyagi része nem jár teljesen bonyodalommentesen.

Heti szerencseszíne: bordó

Kedvező napja: szerda



Kontaktlencsék 30-50%-kal olcsóbban mint a boltokban! AJÁNDÉK, 990 Ft értékű kontaktlencse-ápolófolyadék! Nézze meg most »



IKREK (május 21. - június 21.) Heti horoszkóp


Az otthonát érintő dolgokban most sikeres lehet. Lépéselőnybe kerülhet munkahelyi és érzelmi vetélytársaival szemben is. A jegyében járó Jupiter, a Merkúrral jelentősen megnövelik személyisége egyéniségét. Azt fogja észlelni, hogy minden eddiginél nagyobb hatást tud gyakorolni másokra, már pusztán személyes jelenlétével is. Fizikai ereje nem hagyja cserben, természetesen ezért nem ártana kicsit többet tennie. A jó levegő, a megújulás most minden téren lényeges.

Heti szerencseszíne: fehér

Kedvező napja: szombat





RÁK (június 22. - július 22.) Heti horoszkóp


Párkapcsolata stabilitását megerősítheti egy közös hétvégi pihenéssel, ha esetleg még nem voltak, kései nyaralással. Az utazás emlékezetes élmény lesz mindkettőjüknek, azonfelül eztán már párja pénzügyi támogatását is jobban élvezheti. Igazán jót tesz Önnek - testének és lelkének úgyszintén - a mozgás, akármilyen aktív sport. Felszabadítja, majd kiüríti az indulatokat, alakja formálásáról nem is szólva. Munkájában az elkövetkező napok kipihent, edzett embert kívánnak.

Heti szerencseszíne: türkiz

Kedvező napja: kedd





OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) Heti horoszkóp


Ha változtatna már sorsán, itt az ideje, hogy megtegye az első lépéseket. Most maga mögött tudhatja a kollégái java részét, hiszen belátják, mindenkinek a javára válik, ha ön magasabb pozícióba kerül. Az egészségével is törődjön! Az agykontroll és a meditációs tanfolyam, soha nem volt szükségszerűbb, mint mostanság. A feszültségeket, amit az új helyzet kivált, csak ily módon tudja kezelni. Erotikus vágyait egy kis időre minimalizálja! Nem a legjobb, ha egy rövid szoknya láttán robbanni készülő kuktafazékká változik a feje!

Heti szerencseszíne: bézs

Kedvező napja: vasárnap


SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) Heti horoszkóp


Temérdek a teendője, kötelezettsége, és ezt eléggé nehezen viseli. Esetleg nem ártana néhány munkáját végre átadnia, leosztania másoknak is, különben azok heggyé magasodnak, és lavinaként maguk alá temetik önt. Az állandó stressz miatt idegi túlfeszültség lesz jellemző önre, amely minden pillanatban kivághatja a biztosítékot. Adjon magának a jelenleginél sokkal több időt a regenerálódásra, mert nem tudhatja, mit hoz a következő pillanat!

Heti szerencseszíne: acélszürke

Kedvező napja: péntek


MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) Heti horoszkóp


Nincs pénzügyi gátja, hogy nekivágjon a nagyvilágnak. Ne vacilláljon, a gyors, de megalapozott döntések jobb eredményre vezethetnek, mint a vég nélküli bizonytalan ténfergés. Ez idő tájt sok mindent kimond, ami már régóta a begyében van. Ez egyszerre hat felszabadító erőként a lelkére, és a párkapcsolatára. Egyre azonban figyeljen oda: véleményét olyan formában adja mások tudomására, hogy azok ne sértsék meg az érintetteket! Bár felemelő érzés, ha bebizonyítjuk igazunkat, de ez adott esetben azzal is járhat, hogy környezetüket magunk ellen hangoljuk.

Heti szerencseszíne: tengerkék

Kedvező napja: csütörtök


SKORPIÓ (október 24. - november 22.) Heti horoszkóp


A Nap a kalandok házában járva nem szűnő vágyat ébreszt a szívébe egy kis kimozdulásra. Nehéz azonban eldöntenie, merre is vegye az irányt. Ami bizonyos, döntenie és mennie kell. Ha a változás vágya munkájával kapcsolatos, előtte feltétlenül nézzen jó hosszan a tükörbe! Mérje fel vágyait, és képességeit, hozza ezeket egyensúlyba, s az így megállapított irányba mozduljon el! Mások tanácsait hallgassa meg, de akaratlanul se kövesse őket behódoló módon! Fontos: minimum napi 1 óra kikapcsolódást biztosítson önmagának, ha nem szándékozik a kimerültség miatt idő előtt kidőlni!

Heti szerencseszíne: fekete

Kedvező napja: szombat


NYILAS (november 23. - december 21.) Heti horoszkóp


A héten a munkahelyet, anyagiakat érintő változásokra kerülhet sor. Fontos, hogy ne kötődjön annyira a régi, megszokott klisékhez, mert máskülönben nem jön a várt siker. Komoly, hosszan tartó párkapcsolat érdekében valamin változtatnia kéne. Akár testiekben is. A vese pl. a párkapcsolatot érintő szerv. Ha valakinél gyenge, rosszul működik, az orvosi dolgok mellett keresni kell az ezzel összefüggő lelki gondokat is. Vesebetegség: félelemre utal, szimbolizálja az emberi és párkapcsolatokat. Jobb vese férfival kapcsolatos ügy, bal vese pedig nővel kapcsolatos dolog.

Heti szerencseszíne: drapp

Kedvező napja: hétfő


BAK (december 23. - január 20.) Heti horoszkóp


Az Uránusz a kalandvágyat növeli, a Jupiter viszont egész másra tereli a figyelmet. Azt mutatja, hogy nagy változásokra szánja el magát, családdal, lakással kapcsolatos dolgokban. Mindemellett az Uránusz hatása miatt idegkimerültség fenyegeti, főként, ha egyszerre több téren is meg akar felelni. Tanuljon meg nemet mondani! Ha egy negatív érzelem kibillenti az embert az egyensúlyából, és ez az állapot maradandóan fennáll, akkor a szervezetet átjáró energiák nem tudnak megfelelően áramlani.  Elakadások, blokkok keletkeznek, amelyek szintjén az egyes szervekben, kezdetben kisebb funkciózavarok, a későbbiek folyamán egyértelműen kimutatható betegségtünetek jönnek elő.

Heti szerencseszíne: khaki

Kedvező napja: szombat


VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.) Heti horoszkóp


A napokban hangulata igen változékony. Mindenben bizonytalan, szerencsére alkalmazkodóképességének hála hamar beleszokik az új körülményekbe. A Vénusz most támogatja Önt abban, hogy jobban kihasználja vonzerejét – mind üzleti téren, mind a szerelemben nagyobb sikereket érhet el, mint általában szokott. Érzelmi potenciálja megnő, ha viszont nem ad esélyt az emóciók megélésére, hormonális problémák jöhetnek elő. Az ilyenkor tapasztalható betegségtünetek figyelmeztetnek arra, hogy felfogásunkon, hozzáállásunkon, életmódunkon változtatnunk kellene.

Heti szerencseszíne: rózsaszín

Kedvező napja: szerda


HALAK (február 20. - március 20.) Heti horoszkóp


Tudásra szomjazik, és ez hasznos dolog. Arra azért ügyeljen, hogy a sok tanulás ne menjen fizikai állapotának rovására! Hamarosan családi ügyekben kell bölcs döntést hoznia. Pénzügyi helyzete jelenleg eléggé lehangoló. Számottevő költségektől kíméli meg magát, ha nem lusta bizonyos adminisztrációs feladatokat elvégezni. Fontos: testi betegségeink intő jelek, amelyek arról árulkodnak, hogy lelkünkben nincs meg a harmónia. Aki dühét, gyűlöletét nem tudja kiadni magából, az bizonyos idő után gyomorpanaszokat észlel, de számolhat nyálkahártya gyulladással, vagy gyomorfekéllyel is.

Heti szerencseszíne: okkersárga

Kedvező napja: kedd








«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply