» » » Alekosz lemattolta a Mokka műsorvezetőit - DopeMan gratulált ehhez

Forrás: youtube.com


"Ön alapvetően egy lusta ember." – jelentette ki Friderikusz Sándor Nagy Alekosznak az Összezárva Friderikusszal című valóságshow-ban. Ez a mondat épp elég volt ahhoz, hogy a korábbi valóságshow-győztest behívják a következő reggeli Mokkába és erről kérdezgessék. Kárász Róbert és Demcsák Zsuzsa kellő arroganciával és fölényeskedéssel kezelték Alekoszt, akit nem sokkal később DopeMan az egekig dicsőített, illetve ki is posztolta a "Reality bubus-ról" szóló Mokka adását.

Mr. Kényelmes


"Kényelmes és lusta között elég nagy a differencia. Nem értem miért probléma az, ha valaki kényelmes. Kifejezetten nem érzem magamat lustának" - nyilatkozta Alekosz. Ez volt az első pár mondata. Innentől kezdve érdemes megtekinteni a videofelvételt. Ajánlatos meghallgatni, hogy Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert milyen hangnemben teszik fel a kérdéseiket és azt is, hogy a valóságshow-sztár hogyan válaszol.






DopeMan megmondja a frankót


Az adást látta Pityinger László, ismertebb nevén DopaMan is, és a következő szöveget tette közzé a Facebook oldalára:

"Srácok! 
Most őszinte leszek, Alekosz ma igazán nagyot nőtt a szememben, hogy szívem szerint DopÉrdemrend-re terjeszteném föl. Ilyen elegánsan és intelligensen leszerelni ezt a 2 önelégült, nagyképű és beképzelt műsorvezetőt, akik fennhéjázó felsőbbrendűségi komplexusuktól elvakultan, voltaképpen saját maguk ültek be a csicska hajóba, különös tekintettel a hölgyre, akinek lerítt az arcáról a megvetés (amit a műsor vendégeinek nevében én ki kérek magamnak), nagyszerű tett volt. Én nem vágom, hogy ezek mit hisznek magukról, de teljesen gáz, amint olyanok akarnak cinkelni valakit, akik szinte hajbókolnak, mikor a Berkit látják. Van azonban egy rossz hírem. Alekosz semmivel sem rosszabb vagy kevesebb, mint Krisztián, Peti vagy akár ők. Fülhallgatóból kérdéseket kapva, súgógépről és adásmenetből interjúzni igazán nem jelent riporteri magaslatokat, mert mint, ahogy a példa is jól mutatja, könnyűszerrel estek éles észnek csapdájába. Kicsit több alázat és emberség elvárható lenne, végül is ti is csak egy bulvár műsor megfizetett szócséplői vagytok. Neked, Alekosz meg bravó! Nagyot alakítottál." - írta DopeMan.














«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply