» » » A szülők 11 hónapos korában adták férjhez a lányukat

Illusztráció! Kép: pixabay.com


A jelenleg 20 éves feleség minden eszközzel azért harcol, hogy érvényteleníttesse a házasságát.

A 20 éves indiai egyetemista, Santadevi Meghwal nevét lassan egy egész világ megismeri: ő az a fiatal nő, aki minden követ megmozgat azért, hogy elválhasson attól a férfitől, akihez 11 hónapos korában adták hozzá a szülei.

Santadevi az aol.com hírportál szerint 16 éves korában értesült arról, hogy valójában férjezett "asszony". Akkor még izgatott lett a hír hallatán, de azt követően, hogy találkozott a kijelölt férjével kijelentette, hogy minden megváltozott. "Akkor elég nagy csalódást okozott nekem ez a férfi, hogy úgy határoztam, soha többé nem akarom látni. Sem őt, sem a famíliáját" - mondta el a fiatalasszony.

A nő döntésével nyilvánvalóan sem a férje, sem annak szülei nem értettek egyet: előbbi még követni is kezdte a lányt és többször megfenyegette, miután Santadevi közölte vele, hogy hatálytalanítani akarja a házasságukat. Az erőszakos, fenyegetőző magatartás szerencsére a fiatal nő szüleit is meggyőzte arról, 19 évvel ezelőtt valóban rossz döntést hoztak, ezért most mindenben támogatják Santadevit.

Az egyetemista tisztában van vele, hogy a bírósági procedúra évekig is eltarthat, de mint mondja, kész végigvinni az ügyet. Azt az életet azonban, amit férje és saját szülei szántak neki csecsemő korában, a világ minden kincséért sem hajlandó élni.




















«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply