» » » 9 év múltán találtak rá elveszett kutyájukra

Illusztráció! Kép: pixabay.com


Sohasem felejtették el a kajla boxert, de arról, hogy valaha is újralátják, már 2 évvel az eltűnését követően végleg letettek.

„Ez most olyan, mintha visszakaptunk volna egy rég elvesztett családtagunkat. Nem is találom a szavakat" – jelentette ki a CBS News riporterének Lloyd Goldston, Boozer gazdája. A férfi az amerikai hírcsatornának elmondta, kedvencünknek 2006-ban veszett nyoma. „Azóta próbálunk kétségbeesetten a nyomára bukkanni, és nem tagadom, legbelül már régen feladtuk a reményt, hogy valaha is viszontlátjuk őt."

Az elkóborolt boxer Goldstonék legnagyobb megdöbbenésére most hazatért, méghozzá annak a chipnek köszönhetően, amit még ők ültettek kedvencükbe. „Amikor elcsatangolt és először befogták nem ellenőrizték a chipet és úgy adták örökbe őt. Most viszont, mikor az örökbefogadó gazdái leadták őt, a menhely ellenőrizte a kutyában lévő chipet és informáltak bennünket a kutya honlétéről" – magyarázta Lloyd.

A CBS News ott volt, amikor Lloyd, 15 éves lánya és a boxer ismét találkoztak. A megindító pillanatot videóra vették, íme:




















«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply