» » » Németh Krisztián góllal és nagyszerű gólpasszal folytatta

Kép: pixabay.com


Németh Krisztián továbbiak is válogatott formában focizik, a Sporting Kansas magyar csatára góllal és gólpasszal vette ki a részét csapata Houston csapata elleni 3:1-es sikeréből, ami elődöntőt ért a US Open Cupban.

A Houstoné volt a meccs első 20 perce, a vendégcsapat egymás után rúgta a szögleteket, majd a játék képe akkor vett igazi fordulatot, amikor az 5 percen belül két durva becsúszást bemutató Garrido-t a második alkalom után kiállította a bíró.

A Kansas így az 1. félidő végén emberelőnybe került, de az 1. félidő gól nélkül ment le, és a 2.-ban némi meglepetésre a Houston szerzett vezetést, Bruin közelről talált be egy kipattanó után. Úgy tűnt, a Kansas-nek semmi nem akar össze jönni, mert Dwyer elrontott egy 11-est, de azután a 71. percben megtört a jég, Feilhaber talált be a 16-oson kívül.

A meccs hajrája kétségkívül a hazaiaké volt, és ekkor jöttek el Németh Krisztián nagy pillanatai: előbb remekül pörgette be a labdát a 2 védő között beinduló Dwyernek, aki szépen oldotta meg a helyzetet, majd visszakapta a gólpasszt, és úgy lőtt gólt, hogy a lövése középtájon megpattant egy hátvéden.

A Kansas ezzel bekerült a kupa elődöntőjébe, és ami jó ómen lehet, hogy a döntőbe jutásért hazai pályán fogadhatja majd augusztus 12-én a Real Salt Lake-et. Némethéknek nagyon megy otthon mostanában, ez volt sorozatban a 9. meccs, amit behúztak, a club 20 éves történetében pedig minden sorozatot beleszámítva a 300. győzelem volt.

Íme a videó a gólról (a gól 2:40 -nél látható)


«
Next
Újabb bejegyzés
»
Previous
Régebbi bejegyzés

Nincsenek megjegyzések:

Leave a Reply